Sfeer- en achtergrondmuziek voor alle gelegenheden:

Welkom op de website van Bossche salonmuziek! Wij hebben met veel enthousiasme een groot aanbod live muziek samengesteld in verschillende bezettingen. De muziekkeuze is zowel klassiek als populair, met de mooiste en bekendste melodieën uit verschillende perioden, stijlen en landen. Vaak hebben we daarvoor eigen arrangementen gemaakt, waardoor we een unieke verzameling nummers hebben.

De gelegenheden waar we spelen zijn zeer divers, zoals: bruiloften, recepties, feesten, diners, bejaardenhuizen. Wij spelen in principe onversterkt, zodat we niet snel te hard zullen klinken en het gesprek nooit zullen overstemmen.

Uit de vele reacties die wij krijgen blijkt dat mensen het waarderen dat onze muziek op de achtergrond blijft, maar toch een genot is om naar te luisteren. Live muziek van hoge kwaliteit met een eigen charme. Kortom, een feest om op terug te kijken.

 

Verschillende bezettingen:

Wij spelen in verschillende bezettingen met verschillende repertoires. Zo hebben we het salonorkestviool & pianosolopianovioolduo, strijktrio en baroktrio. Hier vind u alle informatie over onze bezettingen. Daar vindt u ook geluidsfragmenten en de gelegenheden waarvoor de bezettingen geschikt zijn.

 

Speciale wensen?

Natuurlijk denken wij graag met u mee voor een optreden op maat. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail: info@bosschemuziek.nl of per telefoon: John van Ruth, 0492 544500